Killerpilze (Tapjaseen) on Saksa Pop rock bänd Wertingenist, Saksamaalt.
Enda kirjutatud lauludega on Saksamaal suudetud luua korralik fännibaas. Esimese singli "Richtig Scheiße" ("Täielik Sitt") lasid nad välja 2006. aasta kevadel ja olid sellega saksamaal 17ndal kohal. Enda esimese suure eduga rahvusvahelistes edetabelites on nad esinenud Prantsusmaal, Poolas, Tšehhis ja muidugi ka Saksamaal ja Austrias.
Liikmed:
Johannes Halbig, (Tuntud ka kui Jo või Killerpilz) sündis 30ndal juulil aastal 1989. Ta armastab teha muusikat, mängida jalgpalli ja pidutseda, Ta lõpetas eelmisel aastal Bovenatura Gümnaasiumi. Ta elab koos enda vanemate ja noorema venna Fabianiga. Jo oskab mängida klaverit, kitarri basskitarri. Peale selle on tal veel ka fantastiline hääl. Ta Tahaks kohtuda James Hetfieldiga, vokalisti ja rütmikitarristiga bändist Metallica.
Fabian Halbig, (Tuntud ka kui Fabi) sündis 24ndal detsembril aastal 1992. Fabi armastab mängida jalgpalli ja teha muusikat koos teiste bändiliikmetega. Fabi mängib ka trompetit, mida ta hakkas õppima 8 aastaselt. Fabi on noorim liige bändis olles alles 15 aastane. Ta vihkab artiste, kes teevad muusikat raha, mitte lõbu nimel. Fabi käib endiselt koolis (Kaks aastat kooli lõpuni) ja ta on linnade jalgpalliklubi liige (?) .
Maximilian Schlichter, (Mäx) sündis 3ndal Juulil 1988ndal aastal. Mäx on bändis kõige vanem. Ta hobideks on rulatamine ja lumelauaga sõitmine. Mäx on juba kooli lõpetanud ning tal on juhiluba. Ta ei tee bändi kõrval mitte midagi erilist. Mäx on bändis kõige naljakam. Ta teeb nalju sellest et ühel päeval loodab ta olla sama lahe kui Jo.
Singlid
2006: Richtig scheisse (auf 'ne schöne Art und Weise)(“Tõeline sitt (heas mõttes)")
2006: Springt hoch (“Hüppa Kõrgele”)
2006: Ich kann auch ohne dich (“Ma saan ilma sinuta ka”)
2007: Liebmichhassmich (“Armastamindvihkamind”)
2007: Ich Brauche Nichts ("Ma ei vaja midagi")
2007: Letzte Minute (“Viimane minut”)
Albumid:
2004: Von Vorne durch die Punkallee (“Otse läbi Pungiallee”)
2006: Invasion der Killerpilze (“Tapjaseene sissetung(?)”)
2007: Mit Pauken und Raketen ("Trummide ja rakettidega")
Sorri kui tõlge natuke mööda on. Ma unise peaga kell kolm öösel tõlkisin.
Pilt ka neist